O femeie, atacată de urs, la câteva ore după ce un bărbat a fost ucis

297
O femeie, atacată de urs, la câteva ore după ce un bărbat a fost ucis - urs-1347718822.jpg

Articole recomandate

 O femeie a fost atacată de un urs, fiind rănită, accidentul având loc în comuna Buciumeni, satul Dealu Mare, din județul Dâmbovița, aflată în vecinătatea localității Pietroșița, unde un localnic a fost ucis de un urs, în această dimineață. 
Femeia a fost mușcată de gât și de mâini în această după-amiază, femeia fiind găsită pe malul râului Ialomița, de către un cioban care a dus-o la o stână din apropiere și a anunțat autoritățile. Femeia rănită se află într-o zonă accidentată, unde ambulanța nu are acces.

Potrivit purtătorului de cuvant al Jandarmeriei Dâmbovița, Ciprian Vătășelu, un echipaj de jandarmi se află în zonă, urmând să o transporte pe femeie, pe o targă improvizată, până la drumul unde are acces ambulanța.

Jandarmii se aflau în zonă întrucât cu puțin timp înainte de a fi găsită femeia mai mulți localnici au sunat la 112, anunțând că un urs a intrat într-o livadă. Comuna Buciumeni este învecinată localității Pietroșița, unde sâmbătă dimineață un bătrân în vârstă de 71 de ani a fost ucis de un urs, în timp ce se afla într-o livadă de la marginea pădurii. O femeie aflată în zonă a văzut incidentul și a țipat, chemându-i în ajutor pe alți doi localnici.

Conform martorilor, bărbatul avea 71 de ani, era din satul Dealu Frumos, localitatea Pietroșița, și a fost găsit decedat pe stradă după ce a fost sfâșiat de un urs. Cadavrul a fost găsit de niște localnici, care au sunat imediat la 112. O ambulanță a fost chemată, dar medicii nu l-au mai putut salva pe bărbatul care avea multe răni în zona gâtului și a abdomenului.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7624 secunde