O femeie, arestată după ce și-a ucis iubitul cu 15 lovituri de sapă pentru că o bătea frecvent

183
O femeie, arestată după ce și-a ucis iubitul cu 15 lovituri de sapă pentru că o bătea frecvent - criminalisti2-1499711973.jpg

Articole recomandate

O femeie de 53 de ani din județul Vaslui a fost arestată preventiv, luni, pentru omor, după ce a recunoscut că și-a ucis iubitul cu 15 lovituri de sapă pe motiv că bărbatul obișnuia să o bată. Cadavrul a fost descoperit după câteva zile într-o vie din afara satului.

Bărbatul, de 47 de ani, a fost lovit de femeie cu o sapă, în special în cap, în timp ce se aflau la prășitul unei vii din apropierea localității Pârvești, potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Crima a fost descoperită după câteva zile de către proprietarul viei, care a sesizat Poliția.

În timpul cercetărilor, femeia a mărturisit anchetatorilor că a comis crima pentru că bărbatul, cu care trăia de mai mulți ani, obișnuia să o bată. De altfel, vasluianca a făcut mai multe reclamații la postul comunal de poliție pentru violență familială.

"Cei doi concubini se aflau într-o relație conflictuală mai veche. Pe fondul consumului de alcool, femeia a lovit victima în mod repetat cu o sapă, iar apoi a părăsit locul crimei", a declarat, luni, pentru News.ro prim-procurorul Parchetului de lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.

Reținută inițial de către procurorul de caz, femeia a fost arestată preventiv de Tribunalul Vaslui, pentru 30 de zile, sub acuzația de omor, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7899 secunde