O femeie a sunat la 112 să anunțe că și-a omorât fiul, după 12 ore de la comiterea crimei

962
O femeie a sunat la 112 să anunțe că și-a omorât fiul, după 12 ore de la comiterea crimei - politia-1525896106.jpg

Articole recomandate

O femeie din municipiul Lupeni a sunat la numărul de urgențe 112 pentru a anunța că în urmcă cu aproximativ douăsprezece ore și-a înjunghiat mortal fiul, în urma unui conflict. Atât femeia, cât și soțul acesteia au fost duși la audieri.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat pentru News.ro că miercuri seară o femeie din municipiul Lupeni a anunțat la numărul de urgențe 112 că și-a ucis fiul.

"Astăzi, la ora 17:43, o femeie din Lupeni a apelat numărul 112, reclamând că în cursul dimineții (conform declarațiilor femeii, în jurul orei 5:30) și-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, în urma unui conflict care a avut loc în locuința a acestora. Echipa operativa deplasată la fața locului face cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei. Părinții victimei se află în custodia Poliției, fiind audiați în acest caz", a declarat Bogdan Nițu, potrivit Digi24.ro.

Femeia care a anunțat că și-a înjunghiat fiul are 58 de ani.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7833 secunde