O elevă de 11 ani a fost lovită de tatăl unei colege, în curtea școlii, după un conflict între fete

455
O elevă de 11 ani a fost lovită de tatăl unei colege, în curtea școlii, după un conflict între fete - smurd-1575598669.jpg

Articole recomandate

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a lovit o fată în vârstă de 11 ani, în curtea unei școli din orașul Mărășești, județul Vrancea. Incidentul a avut loc după ce victima s-a certat cu fiica agresorului.


Incidentul a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112 de mama victimei.


Aceasta le-a spus polițiștilor că fata ei a fost lovită de un bărbat, iar polițiștii au deschis un dosar penal.


"Poliția Orașului Mărășești a fost sesizată prin apel SNUAU 112 de către o femeie, din orașul Mărășești, cu privire la faptul că are unele neînțelegeri cu părinții unei fete, la o școală din oraș. Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificată apelanta, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că fiica acesteia, în vârstă de 11 ani, ar fi fost lovită de către tatăl unei colege de școală, în urma unui conflict ce avusese loc în acea zi, în clasă, între cele două minore", au declarat reprezentanții IPJ Vrancea.


Potrivit acestora, în cauză a fost deschis un dosar penal, în care bărbatul este cercetat pentru lovire sau alte violențe, a anunțat IPJ Vrancea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9023 secunde