X
X
Mai multe ştiri online:

O ambulanță care transporta un pacient cu COVID-19 a căzut de pe un pod după ce s-a ciocnit cu o mașină

Ştire online publicată Joi, 13 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
O ambulanță care transporta un pacient cu COVID-19 a căzut de pe un pod, după ce s-a ciocnit cu o mașină. Patru persoane au fost accidentate, anunță, miercuri seara, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.


"Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Bălești, satul Cornești, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism și o ambulanță, ce aparține SAJ Mehedinți, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID 19. Ambulanța a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe un pod", citează digi24.ro.


La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și patru ambulanțe SAJ.


În urma impactului au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanța și pacientul.


"Toate cele patru victime prezintă leziuni. Echipajele de intervenție sosite la fața locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Târgu Jiu", menționează ISU Gorj.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2818 secunde