O adolescentă S-A ARUNCAT de la etajul trei, după o ceartă cu mama sa

998
O adolescentă S-A ARUNCAT de la etajul trei, după o ceartă cu mama sa - salvare311335561714-1357484968.jpg

O adolescentă în vârstă de 15 ani din Bistrița se află în stare gravă la spital, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al blocului în care locuiește. Gestul este motivate de cearta avută cu mama ei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, a declarat că incidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, la fața locului fiind trimis un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență. "Fata era conștientă în momentul în care medicii au ajuns la ea, dar e în stare gravă. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență", a declarat Marius Rus, citat de realitatea.net.


Potrivit dispecerului de serviciu de la Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, fata s-ar fi aruncat de la etaj după o altercație pe care a avut-o cu mama ei. "Fata de 15 ani s-a certat cu mama ei și s-a aruncat de la etaj. Avem acolo o echipă care face o anchetă și care va stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul accidentul", a declarat dispecerul IJP Bistrița-Năsăud.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Un angajat al TVR s-a sinucis
Pagina a fost generata in 1.4906 secunde