Nuțica ne-a arătat dosul! E tare de tot, la fel ca măscăriciul

2553

Articole de la același autor

Nuțica este tare. Tare de tot! A avut ea pe mână banii națiunii? A avut. A vrut să fie ministru? S-a rezolvat. A fost parlamentar, s-a cocoțat pe biroul președintelui, mai avea un pic și-i lua chiar locul.

A început "jihadul". A fost arestată, dar a sfidat o țară-ntreagă trântind portiera mașinii de poliție fără a purta măcar cătușe. Așa, și? A fost condamnată în prima instanță, dar n-a primit nicio interdicție de a părăsi țara. Doar e un om, până una alta, nevinovat. Și s-a folosit din plin de acest drept, ștergând-o englezește și aterizând tocmai în Costa Rica, noul El Dorado al pușcăriabililor mioritici.

Nuțica este personajul zilei. Este însărcinată (cel puțin zice așa și nu putem s-o contrazicem, că n-am stat cu lumânarea la…) și a solicitat statut de refugiat politic. Auzi, taman ea să fie persecutată de "statul paralel". E ceva de noaptea minții!

Nu cred că mai vine Nuțica înapoi. Ne-a arătat dosul și ne-a demonstrat că levitează peste noi, fraierii de rând. Ne merităm soarta…

XXX

Nu se mai aude nimic de primarul măscărici. O fi prin Madagascar, o sta tolănit la plajă, i-o fi făcut careva felul, o fi căzut răpus de ciumă, de holeră, de lepră? Să nu vă mire dacă o să circule la un moment dat vestea că măscăriciul arestat în lipsă a căzut de tot cu parapanta. Cazul se închide definitiv.

Apropos, l-o mai fi căutând cineva, să răspundă pentru toate cele făcute? 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3718 secunde