"Numărul deceselor în urma incendiului de la Colectiv va crește semnificativ"

122

Articole recomandate

Numărul deceselor în urma incendiului de la clubul Colectiv va crește semnificativ în următoarea perioadă, existând posibilitatea ca acesta să se dubleze - aceasta este concluzia grupului de lucru convocat de premierul Victor Ponta duminică la Palatul Victoria.


Din acest grup fac parte premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, Ministrul Apărării, Mircea Dușa, comandantul Spitalului Militar, Florentina Ioniță Radu, prof. dr. Ioan Lascăr, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

"Din păcate, tragedia nu s-a încheiat vineri seară" — au spus la întâlnire majoritatea celor prezenți.

S-a stabilit ca luni dimineață să se facă o comisie de medici, din care vor face parte atât ministrul Bănicioiu, cât și dr. Ioan Lascăr, care vor merge la toate spitalele pentru a evalua starea pacienților, urmând să prezinte concluziile grupului de lucru ce se va reuni din nou la Palatul Victoria.

Acestei comisii i se vor alătura doi medici francezi, considerați a fi cei mai buni specialiști în arsuri.

De asemenea, Guvernul va decide până la finalul acestui an înființarea sau funcționarea unui program special destinat recuperării de care au nevoie persoanele rănite, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3913 secunde