Numărul deceselor cauzate de coronavirus în România a ajuns la 42

405
Numărul deceselor cauzate de coronavirus în  România a ajuns la 42 - ss-1585500457.jpg

Articole de la același autor

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în România urcă la 42, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS), ultimele două persoane decedate fiind o femeie de 75 de ani și un bărbat de 82 de ani, ambii din județul Hunedoara și având și alte patologii preexistente.

Pentru femeia de 75 de ani, decedată pe 26 martie la Spitalul Municipal Hunedoara, în secția de Terapie Intensivă, s-au prelevat probe biologice în data de 24 martie, testate pozitiv pentru COVID-19 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Timișoara, rezultatul testării fiind comunicat în cursul acestei zile. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv. Femeia mai avea ca patologie preexistentă o bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a decedat pe 25 martie, tot în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Hunedoara, probele biologice recoltate în aceeași zi fiind testate pozitiv cu COVID-19 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Timișoara. Rezultatul testării a fost transmis duminică, 29 martie. Bărbatul suferea și și de neoplasm digestiv stadiul III, cu hemoragie digestivă superioară.

Niciuna din aceste două persoane nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu un alt caz confirmat.

În cursul zilei de astăzi au mai fost anunțate de către GCS încă alte șase decese cauzate de COVID-19, bilanțul acestei zile fiind până în prezent de 8 decese.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6066 secunde