Nu renunță! Voican Voiculescu revine la comemorări

153
Nu renunță! Voican Voiculescu revine la comemorări - ddd-1577008387.jpg

Articole recomandate

Fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu a calificat incidentul din Piața Universității de sâmbătă, când a fost agresat de bărbat, ca fiind unul "regretabil", adăugând că nu se teme să participe și la alte evenimente care comemorează Revoluția din 1989.

Gelu Voican Voiculescu a fost prezent, duminică dimineață, la monumentul Eroilor Revoluției, situat lângă sediul Ministerului de Interne, la o ceremonie de comemorare a celor căzuți la evenimentele sângeroase din decembrie 1989.

Întrebat de jurnaliști dacă nu îi este teamă să mai fie prezent la un eveniment de comemorare a Revoluției Române, Voican a negat: "Dacă nu mi-a fost teamă acum 30 de ani, nu poate să-mi fie teamă astăzi. (...) Dosarul Revoluției nu s-a judecat".

Directorul general al Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, Gelu Voican Voiculescu, a fost scos de jandarmi, sâmbătă, din mulțimea adunată în Piața Universității pentru a comemora 30 de ani de la Revoluția din 1989, după ce mai multe persoane l-au huiduit și l-au agresat.

Poliția Capitalei a anunțat tot sâmbătă că l-a identificat pe agresor, un bărbat de 68 de ani, și că victima a depus plângere.

"Persoana vătămată a formulat plângere împotriva bărbatului care l-a agresat. Cel în cauză a fost identificat. Este un bărbat de 68 de ani și urmează să fie audiat. Cercetările sunt efectuate de Secția 1 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă teritorial și material", precizează Poliția Capitalei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Marș de comemorare a Revoluției din 1989
Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : S-A LĂSAT CU SÂNGE! Incidente la troiță
Pagina a fost generata in 0.4714 secunde