Nu procurați medicamentele falsificate provenind de la farmaciile online neautorizate!

153
Nu procurați medicamentele falsificate provenind de la farmaciile online neautorizate! - 22virustreatments1mobilemasterat-1585067697.jpg

Articole recomandate

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a avertizat consumatorii cu privire la medicamentele falsificate provenind de la farmaciile online neautorizate, pe fondul răspândirii noului coronavirus, conform agerpres.ro.


"EMA îndeamnă publicul larg să nu cumpere medicamente de pe site-uri web neautorizate și de la alți furnizori care încearcă să exploateze temerile și îngrijorările legate de pandemia de COVID-19", a precizat Agenția într-un comunicat.


EMA recomandă populației să nu își procure medicamente prezentate drept "remedii sau tratamente preventive" împotriva coronavirusului, amintind că în prezent nu există niciun tratament autorizat.


"Medicamentele falsificate pot cauza grave probleme de sănătate", avertizează Agenția, care încurajează consumatorii să cumpere doar de la farmaciile online înregistrate de către autoritățile naționale atunci când fac cumpărături pe internet.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.451 secunde