Nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Urmarea a fost groaznică…

167
Nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Urmarea a fost groaznică… - ddd-1580371555.jpg

Articole recomandate

Un bărbat și o femeie au murit într-un accident care a avut loc, joi, la ieșirea din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare, iar alte patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș, Alexandra Petrovici, a declarat că un autoturism care circula pe DN 6 dinspre Timișoara spre Sânnicolau Mare, la un moment dat, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. "În urma impactului, conducătorul auto și pasagera dreapta-față (soț și soție n.r.) din autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers au decedat. Patru adulți din celălalt autoturism au fost răniți și transportați la spital", a afirmat Alexandra Petrovici.

ISU Timiș a intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane și victime multiple și 14 pompieri, deplasându-se la locul accidentului și patru echipaje SAJ.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, Elena Megherea, a detaliat că în autoturismul aflat în afara părții carosabile se aflau cinci persoane (trei bărbați, o femeie și un copil de aproximativ trei luni). Cei trei bărbați și femeia au fost răniți și transportați la spital. "În autoturismul aflat pe partea carosabilă se aflau două persoane inconștiente, care din nefericire au fost declarate decedate ulterior", a precizat Megherea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1087 secunde