Noutăți despre elevul căzut de la etajul unei școli din Constanța

1448
Noutăți despre elevul căzut de la etajul unei școli din Constanța - 22ianstareelev-1579680333.jpg

Articole de la același autor

Copilul de 12 ani, elev al Liceului Teoretic "George Călinescu", care a căzut, ieri, de la etajul al doilea al instituției de învățământ este în stare stabilă. Anunțul a fost făcut de prof. Sorin Mihai, inspector general școlar. "Am luat legătura cu Spitalul Clinic Județean de Urgență. Elevul este în stare stabilă, fiind conștient și colaborant", a afirmat inspectorul general școlar.

Reamintim că ieri, după incident, reprezentanții ISJ Constanța au mers la sediul liceului, unde au vorbit cu directorul, dirigintele clasei și consilierul școlar și inclusiv au vizionat înregistrările video.

Printre recomandările inițiale, se numără asigurarea sistemului de închidere a ferestrelor, cu scopul de a optimiza siguranța elevilor, consilierea individuală și de grup a elevilor, consilierea părinților.

Vom reveni cu detalii în momentul în care anchetele se vor finaliza și vom avea datele concludente cu privire la acest caz.

În același timp, Poliția desfășoară o anchetă, la fel și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Menționăm că tot ieri, o amplă campanie de donare de sânge, pe numele minorului rănit, a fost lansată pe o rețea de socializare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5483 secunde