Noul Renault Captur se lansează în România

384

Articole de la același autor

Renault deschide comenzile pentru Noul Captur, în rețeaua de parteneri autorizați. Crossover-ul urban cu cele mai bune vânzări din Europa în 2016 (215.670 unități) se reinventează prin design și tehnologie, menținând totuși caracterul practic. El va fi disponibil clienților din România începând din luna iunie, dar comenzile se pot înregistra deja la distribuitorii autorizați, prețul de pornire fiind de 13.100 euro cu TVA.

Captur menține elementele esențiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanțe. Posibilitățile de personalizare au fost însă extinse, iar clienții pot alege acum dintre peste 30 de combinații diferite pentru a-și personaliza propria mașină și trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens. Totodată, este echipat, în funcție de versiune, cu proiectoare full LED Pure Vision. Această tehnologie rafinează design-ul exterior și îmbunătățește siguranța, oferind o mai mare eficiență și confort la condus.

Cu patru tipuri de motoare, diesel și benzină, Noul Captur permite tuturor clienților să aleagă soluția potrivită.

Prețurile pot varia de la 13.100 Euro (cu TVA), al versiunii Life - motorizare Energiy TCe 90, și poate ajunge până la 18.950, modelul Intens - motorizare Energy dCI 90 EDC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5274 secunde