Noul Koleos, surpriza Renault la Salonul Auto Beijing

227
În cadrul Salonului Auto Internațional de la Beijing, Renault a prezentat noul Koleos, un SUV de segment D al mărcii, cu noi dimensiuni și motoare, pro-pus spre comercializare în 80 de piețe. 


Noul Koleos are o poziție impunătoare, cu linii exterioare bine definite care îl diferențiază față de concurenți, și propune un interior rafinat, confortabil și spațios, incluzând 289 mm de spațiu pentru genunchi pentru ocupanții din spate. Dotările disponibile în funcție de piață includ volan încălzit și sistem de degivrare pentru zonele cu climă rece și filtru pentru polen, praf și mirosuri neplăcute. 


Noul Renault Koleos este dotat cu tehnologia 4x4, ușor de utilizat mulțumită sistemului de tracțiune integrală 4x4i, un sistem care facilitează transferul între două și patru roți motrice. Noua transmisie 4x4 disponibilă garantează sigu-ranță și stabilitate crescută prin neutralizarea subvirării și supravirării și prin optimizarea aderenței în condiții dificile. Noul Koleos oferă, de asemenea, capacități reale în off-road, având o gardă la sol de 213 mm. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5629 secunde