Noile SUV-uri de la Mercedes-Benz, aventură off road în Dobrogea

509

Articole recomandate

Noile SUV-uri de la Mercedes Benz au fost zilele trecute vedetele unei extraordinare aventuri off-road pe meleagurile dobrogene.

La volanul superbelor GLE, GLE Coupe și GLC, noua gamă lansată în 2015, alături de GLA și Clasa G, ultimele două fiind deja binecunoscute publicului, participanții la eveniment au dat piept cu cele mai dificile trasee, însă toți au ajuns cu brio la destinație. Toate aceste modele noi au făcut deliciul evenimentului "Mercedes-Benz SUV Roadshow" care a avut loc zilele trecute în organizarea dealerului Autoklass Constanta.

Invitații prezenți la acest eveniment au avut prilejul să testeze toate aceste bijuterii pe patru roți pe un traseu on și off road, inspirat ales pe ruta Constanța - Măcin, având îndrumarea unei echipe de tehnicieni care au oferit toate infor-mațiile despre sistemele inovatoare care echipează aceste mașini.

"Anul acesta, prin noile modele de SUV-uri lansate pe piața din România oferim clienților noștri posibilitatea de a identifica automobilul potrivit , indiferent de stil de condus și pretenții specifice", a declarat Birol Menabil, directorul Autoklass Constanta.

Mai jos, vă prezentăm vedetele acestei aventuri de la Mercedes Benz.

Modelul GLA este primul SUV compact de la Mercedes-Benz care îmbină originile de coupé în materie de design cu o utilizare practică în activitatea zilnică.

Noul GLC este un autovehicul atletic și solid, cu o personalitatea puternică. Un autovehicul clasic, inovator, progresist, de încredere și experimentat pentru orice drum. O prezență puternică pe carosabil, noul model impresionează chiar de la partea frontală. Noul GLC dispune de Mecedes-Benz Intelligent Drive - îmbinarea confortului și a siguranței. Detectarea pericolelor din trafic este mai eficientă datorită interconectării și a senzorilor periferici îmbunătățiți, astfel, situațiile complexe putând fi analizate mai bine cu ajutorul sistemelor de asistență.

GLE Coupe - dinamic, sportiv și agil, acest autovehicul este rezultatul unei combinații de succes între un SUV și un coupe. Mercedes-Benz a îmbinat două modele diferite de autoturisme, fiecare cu stil și design propriu, pentru a crea impresionatul model: Mercedes-Benz GLE Coupe. GLE - autentic, impunător și de încredere, un autovehicul potrivit pentru orice drum. Considerat unul dintre cele mai sigure autoturisme din segmentul său, noul GLE este dotat cu echipamente de siguranță inteligent coordonate și cuprinzătoare pentru fiecare din cele patru faze ale conceptului integral de siguranță al Mercedes-Benz: asistență preventivă, asistență în caz de pericol, asistență în timpul accidentului și asistență după accident. Sistemul de propulsie permite noului GLE 500 e 4MATIC să pășească într-o noua eră.

Mai multe informații despre Mercedes-Benz sunt accesibile online la: www.mercedes-benz.ro/suv și www.mercedes-suv.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4803 secunde