Noi "trupe" în garnizoana Constanța! Cine vor fi cei instruiți pentru plecarea în zonele de conflict

1962
Noi

Articole de la același autor

Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale, cu sprijinul Statului Major al Forțelor Navale și al Statului Major al Forțelor Aeriene, organizează, în perioada 18 - 23 iunie, cea de-a XV-a ediție a Cursului pentru jurnaliștii care transmit din zone de conflict.

Cursul se va desfășura în garnizoana Constanța și va aborda, teoretic și practic, teme privind procedurile de acreditare și de lucru ale jurnaliștilor pe timpul operațiilor militare, reguli de siguranță și protecție în zonele de conflict, aspecte privind securitatea operațională, caracterizarea teatrelor de operații din punct de vedere al riscurilor, proceduri de acordare a primului ajutor.

De asemenea, cursanților le vor fi prezentate tehnica de luptă și echipamentul din dotarea unor structuri militare din Forțele Navale sau care au participat la misiuni în teatrele de operații, tehnici de supraviețuire, trageri demonstrative cu armamentul de infanterie, mijloacele de protecție CBRN, precum și modul de executare a unei misiuni într-o zonă de operații.

În vederea asigurării unui antrenament intensiv și a unei instruiri eficiente, numărul jurnaliștilor - redactori, cameramani și fotoreporteri - care vor participa la curs este limitat la 20.

Detalii privind organizarea cursului și documentele de înscriere pot fi obținute accesând site-ul www.mapn.ro/corespondenti.

După completare, documentele solicitate vor fi transmise, prin fax sau e-mail, la Direcția informare și relații publice, până la data de 11 mai 2018.

Persoană de contact pentru informații suplimentare - colonel Renato Nadolu, tel. 021 319.56.11, fax 021 319.56.98, e-mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3024 secunde