Noi detalii în ancheta privind SPIONAREA ministrului Carmen Dan. S-a aflat cui aparține microfonul găsit în casă

904
8
Noi detalii în ancheta privind SPIONAREA ministrului Carmen Dan. S-a aflat cui aparține microfonul găsit în casă - carmendan52794200-1514465090.jpg

Articole recomandate

Microfonul descoperit în casa ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost montat de o persoană privată, și nu în baza unui mandat de siguranță națională, arată datele anchetei. Dispozitivul ar avea anul de fabricație 2009 și ar costa în jur de 300 de euro, potrivit news.ro.



Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe eticheta dispozitivului este trecut anul de fabricație 2009, iar prețul este evaluat la aproximativ 300 de euro, datele de până acum arătând că ar fi fost montat de către o persoană fizică, și nu în baza unui mandat de siguranță națională.

În urma verificărilor, anchetatorii au ridicat inclusiv butucul de la ușa apartamentului din București în care ministrul Carmen Dan locuiește cu chirie.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, la Antena 3, că expertiza tehnică a fost finalizată în dosarul deschis la Parchetul General pentru violare de domiciliu.

La sfârșitul lunii noiembrie, ministrul a anunțat că a găsit în apartamentul închiriat în care locuiește un dispozitiv de înregistrare și a sesizat Poliția pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. Purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea a afirmat atunci că dispozitivul este unul ieftin.



Comentează știrea

Bala
29 decembrie 2017
zero

I a gasit un cui rugint in pi da pus de mustacios

mia
6 martie 2018
detronarea

Dragnea ii spioneaza sa fie sigur ca nu este detronat doar a schimbat 4 guverne si mai vrea sa schimbe 10 doar sa ramana la sefie. Ferestema Doamne de Prieteni ca de dusmani ma feresc eu. Vrea sa o tina controlata sub papuc.

mia
6 martie 2018
securisti conduc din umbra romania.

iar microfonul la pus SPP doar no sa recunoasca dor este serviciu secret sau nu , cate informati afla si ei si pot stoarce santaja, de ce sa nui faca un serviciu lui Dragnea si Johannis joaca si ei la doua capete ca nu se stie cine va fi sef dupa 5 ani si daca pot sa vanda informatile la doi este mai bine mai mare profitul. Niciun serviciu secret din lume nu lasa Mari Directori Prefecti Primari darmite Deputati Senatori Ministri nesupravegheati ei defapt isi asigura ei spatele motivand eventual ca vor sa te protejeze de cine de ei poate. Demulte ori ei au toate afacerile imputite mafi Tigareta 1,2,3,4,5,6 Soft Ghita Flota Sef Arad SRI droguri etc si multi politicieni trec doar 10 ani prin politica ei securisti raman o viata , asa ca si in afaceri raman o viata trebuie sa-si asigure supravietuirea, servicile secrete sant ca un vierme ce cresc si traiesc pe spinarea victimei . Servicile sant folosite ca arma politica si au o putere enorma unul din 3 romani este turnator informator si unul din 50 de romani este securist ofiter deci ei controleaza masele si voturile si toti factori decizionali justitie parchet DNA DICOT etc ei sant adevaratul stat parale ca si pe vremea lui ceasca securiatea facea numai hoti, desi este manipuleata manipuleaza si ea iar din victima mai mult devine faptasi in final cum spuneam politicieni in general nu rezista decat 10 ani securisti intreaga viata si securiatea, Politicieni care rezista mai mult sant acoperiti adica securisti.securisti conduc din umbra romania. Tupe de securist. Oameni politici nu sant decat marionete.

mia
6 martie 2018
Visinescu si Fecior va pupa.

99% din politicieni sant la mana servicilor ii au cu dosare asa ca ii santajaza sant decat marionete 1% sant nesantajabili dar si fata de acestea servicile ii denigreaza artificial inventeaza minciuni montaje ca si procurorul portocala , ca sa ii scoata din politica daca nu reusesc ii omoar nu este greu asa cum au omoraqt pe ceausesc , securistii au in spate milioane de crime la activi toti sant un Visinescu si un Fecior. Visinescu si Fecior va pupa.

mia
6 martie 2018
JK

SRI are 6 milioane de angajati buget 8000Md euro/an SIE are 0,3 milioane de angajati buget 7000Md euro/an SPP are 0.3 milioane de angajati buget 7000Md euro/an DIA are 0,3 milioane de angajati buget 7600Md euro/an si colaboreaza bine intre ei oricare are o trupa de asalt de 1000 oameni si pot asasina in 24 de ore toti parlamentari si tot guvernul si presedintele, daca mai mobilizeaza pe toti angajati ajung la peste 300.000 de soldati adevarate armate PIB romaniei este cel declarat dupa ce servicile isi trag ei bugetele secrete asa este in orice tara de ex in USA CIA a asasinat 4 Presedinti unul JK in Romnia ex. SRI+SIE a asasinat pe ceausisti

mia
6 martie 2018
SIE conduce Romania

DIA are buget mai mare fata de SIE si SPP pt ca se ocupa de traficul de organe , deci si de retele de pedofilie droguri , arme. SIE se ocupa mai mult de a protesa pe restul si baga la inaintare SRI SPP si DIA, mai ales DIA ca sant mai fraieri , daia le da ceva mai multi bani ca si ii expune enorm ii foloseste ca tapi ispasitori. SRI este folosit de SIE mai mult la santajuri, si politie politica ca si SPP, dar SPP are mai mult inalti demnitari deci nu si din teren din tara asa ca in tara mafia locala o controleaza SRI. Totul este bine impartit. Defapt schema este SIE sefi slugi directe SPP slugi indirecte SRI slugi fraieri expusi executati DIA. DIA este cenusereasa, fraiera. SIE conduce Romania

mia
6 martie 2018
e si logic piramida valorilor

80% din angajati SIE au mastere si doctoarate pe bune 10% din angajati SPP au mastere si doctoarate pe bune 1% din angajati SRI au mastere si doctoarte pe bune 0,1% din angajati DIA(directia de informati a armatei) au mastere si doctorate pe bune e si logic piramida valorilor

mia
6 martie 2018
piramida analfabetilor

angajati SIE vorbesc corect 5 limbi angajati SPP vorbesc corect Romana angajati SRI vorbesc ca un copil de 10 ani Romana adica nivel Mediu angajat DIA vorbesc ca niste analfabeti si agramati nivel bazic Romana piramida analfabetilor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8786 secunde