Noi amenzi după 15 mai. Anunțul făcut de ministrul Sănătății

284
Noi amenzi după 15 mai. Anunțul făcut de ministrul Sănătății - neluttaru-1588671006.jpg
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a recunoscut că se vor aplica noi amenzi după 15 mai, mai ales celor care nu poartă mască în spațiile închise sau mijloacele de transport în comun.


Cuantumul amenzilor va fi stabilit de către Ministerul de Interne.


"Se discută după 15 mai de o relaxare, de anumite măsuri, iar portul măștii va fi obligatoriu în spațiile închise și în mijloacele de transport în comun. Aceste măști au fost evaluate și ca cantitate și calitate, discuțiile au ajuns la 100 de milioane de de măști care se vor afla pe piață, dar vor fi și distribuite de către autoritățile locale persoanelor aflate în nevoie. (…) Am avansat această sumă ca necesar în perioada următoare. (…) Aceste măști se vor găsi de cumpărat și în magazine, dar și în farmacii. Vom fi dependenți și de import. Nu putem asigura independent acest plafon. Nu preconizăm un cost mai crescut decât îl avem acum la măști (...)


Noi contăm foarte mult pe spiritul civic, haideți, să spunem că în prima săptămână vom fi la nivel de avertisment, dar în a doua săptămână va exista și o sancțiune. Va exista o amendă. Nu ne-am gândit la un cuantum, toate sunt într-o analiză, toate sunt într-o expertiză la Ministerul de Interne", a declarat Nelu Tătaru la TVR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8804 secunde