Nicușor Dan spune că a câștigat în instanță procesul referitor la regulamentul taximetriștilor

429
Nicușor Dan spune că a câștigat în instanță procesul referitor la regulamentul taximetriștilor - taxi-1575810522.jpg

Articole recomandate

Deputatul de București Nicușor Dan, desemnat candidat al USR pentru Primăria Capitalei, a afirmat că a câștigat în instanță procesul împotriva unei hotărâri a Consiliului General prin care taximetriștii puteau fi contactați doar prin telefon și stație.

"În decembrie 2017, Firea propunea și Consiliul General vota un regulament prin care taximetriștii puteau fi contactați doar prin telefon și stație, fiind amendați dacă erau contactați prin aplicațiile inteligente (de exemplu Star Taxi). Ne duceam înapoi cu 10 ani. În 3 ianuarie 2018, am depus acțiunea la Tribunalul București împotriva hotărârii. Săptămâna trecută, Curtea de Apel București mi-a admis acțiunea și a suspendat hotărârea Consiliului General. Decizia este definitivă", a scris el pe Facebook.

Nicușor Dan consideră că o astfel de hotărâre era împotriva intenției de a transforma Bucureștiul într-un 'smart city'.

"Cât tupeu să spui că vrei să faci din București un smart city și să trimiți taximetria la telefon și stație. Din fericire, peste 6 luni putem schimba administrația Firea la vot. De aceea continui să mă implic și merg înainte pentru București 100%", a mai scris Nicușor Dan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.632 secunde