Nervos că polițistul i-a călcat frâna la examenul pentru permis, a sărit să-l bată

2178
Nervos că polițistul i-a călcat frâna la examenul pentru permis, a sărit să-l bată - examenauto0-1529063067.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Iași care dădea examenul pentru permisul auto a sărit să-l bată pe polițistul examinator, în trafic. Individul a devenit violent când polițistul a călcat frâna în timpul examenului de traseu, pentru a evita tamponarea unei alte mașini de către elevul neatent! Șoferul mașinii care era să fie lovită de elev l-a ținut să nu-l bată pe polițist. Acum individul violent este cercetat pentru ultraj!


Un bărbat din Iași care dădea examenul pentru permisul auto a sărit să-l bată pe polițistul examinator, în trafic, miercuri la prânz. Atât candidatul furios cât și polițistul examinator au același nume, Stan, arată ziaruldeiasi.ro.

Polițistul de la Serviciul Permise și Înmatriculări s-a urcat în autoturismul condus de către Vasile Stan, pentru susținerea examenului de permis și i-a cerut acestuia să circule pe câteva artere din Iași. La intersecția cu strada Bacinschi, Vasile Stan nu a oferit prioritate unui autoturism care venea din sens invers. În acel moment, polițistul Valentin Stan a călcat frâna autoturismului și l-a oprit, moment în care candidatul aflat la volan a devenit violent.


Candidatul l-a înjurat pe polițistul aflat în dreapta, iar până la bătaie nu a fost decât un pas. Individul nervos a fost ținut de șoferul mașinii pe care era să o tamponeze, ca să nu-l lovească pe polițistul examinator.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7083 secunde