Nereguli pe litoral. Sute de amenzi date de medicii sanitar-veterinari

156

Articole de la același autor

Comandamentul Sezon Estival 2020 al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și-a încheiat, săptămâna aceasta, activitatea pe litoral. În continuare, medicii veterinari din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare Constanța vor prelua sesizările și vor verifica activitatea unităților de alimentație publică din stațiuni.

În total, în cele mai bine de cinci săptămâni de activități, Comandamentul a verificat peste 1.340 de terase, baruri, braserii, pizzerii, magazine și depozite alimentare. S-au găsit numeroase nereguli, mai ales în ce privește igiena, și au fost aplicate 343 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.163.800 de lei.

Și, pentru că sezonul estival încă nu s-a încheiat, DSVSA Constanța va continua să pună la dispoziția celor interesați numărul de telefon 0786.577.007, unde se pot face sesizări sau se pot obține informații referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranței alimentelor. Acest număr va funcționa în paralel cu numărul call-centerului ANSVSA - 0800.826.787, apelabil gratuit din orice rețea de telefonie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5593 secunde