Campanie derulată de polițiștii constănțeni

"Neglijența, invitație deschisă la furt"

165
Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Constanța au lansat campania de prevenire a furturilor din locuință, intitulată "Neglijența, invitație deschisă la furt". 


Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populației cu privire la modalități de prevenire a furturilor din locuință, prin transmiterea mesajelor cu caracter pre-ventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conțin recomandări destinate autoprotecției și organizarea de acțiuni pentru grupurile țintă. Activitățile campaniei se vor derula în întreg județul Constanța, în perioada martie-august 2016, aceasta fiind inițiată de Inspectoratul General al Poliției Române - Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, împreună cu o societate de asigurări. 


Polițiștii, alături de parteneri, vor iniția acțiuni informativ-preventive și vor distribui peste 5.000 de pliante și 450 de afișe, cetățenilor, subunităților de poliție din județul Constanța, asociațiilor de pro-prietari, centrelor comerciale și vor disemina mass-media clipuri TV și spoturi audio.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5032 secunde