Neatenția costă! Doi constănțeni au rămas fără bunuri după ce au intrat pe mâna hoților

432
Neatenția costă! Doi constănțeni au rămas fără bunuri după ce au intrat pe mâna hoților - neatentia-1496247156.jpg
Un tânăr, în vârstă de 20 de ani este cercetat de polițiștii constănțeni după ce a profitat de neatenția unei minore, de 17 ani, care și-a lăsat telefonul pe masă în timp ce savura prânzul pe terasa fast-food-ului Dimico, din zona Tomis Nord. Nicolae Albert Iacoblef nu a stat pe gânduri și a "taxat" neatenția tinerei, care și-a lăsat nesupravegheat telefonul. Prejudiciul estimat la aproximativ 800 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. 


Un alt caz asemănător a avut loc în urmă cu două zile. Un tânăr, de 20 de ani, este cercetat de oamenii legii după ce i-a furat unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, portofelul în care se aflau 310 dolari și 200 de lei. Alexandru Martian a observat că bărbatul și-a lăsat portmoneul în buzunarul din spate. Fiind distras de plimbarea alături de partenera sa, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, victima nu a simțit atunci când tânărul i-a sustras portofelul. 


Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.500 lei și a fost recuperat în totalitate, fiind predat persoanei vătămate. Polițiștii recomandă să acordați o atenție sporită în ceea ce privește protejarea bunurilor personale și în niciun caz să nu țineți portofelele în zone precum buzunarul din spate. Oamenii legii vă sfătuiesc să poziționați portmoneele în buzunarele din față sau la piept. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4329 secunde