Navigator condamnat la închisoare cu suspendare, pentru o faptă din urmă cu cinci ani

127
Navigator condamnat la închisoare  cu suspendare, pentru o faptă  din urmă cu cinci ani - navigatorcondamnatsursahistory-1603896012.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 26 de ani, din Constanța, a fost condamnat la închisoare cu suspendare, pentru o faptă comisă în urmă cu cinci ani. Astfel, în martie 2015, polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța, sub coordonarea unui procuror, au organizat un flagrant în urma căruia l-au prins pe D.E., poreclit „USB”, în timp ce încerca să vândă droguri – marijuana – unui amic. La vremea respectivă, bărbatul vindea gramul de marijuana cu 60 de lei, iar în împrejurarea respectivă vindea două grame de marijuana cu 100 de lei. El a fost prins în flagrant în zona Gării Constanța, în timp ce prietenii săi se aflau la un supermarket, unde îi lăsase să continue cumpărăturile, în timp ce el a ieșit pentru 10 – 15 minute „să rezolve o treabă”.

Între timp, bărbatul s-a angajat în cadrul unei companii maritime, fiind navigator. Nu are alte antecedente penale și nici alte fapte împotriva legii, drept pentru care, în urmă cu câteva zile, magistrații Tribunalului Constanța au dispus condamnarea lui la opt luni de închisoare cu suspendare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4044 secunde