Nava de croazieră lovită de coronavirus părăsește Australia

255
Nava de croazieră lovită de coronavirus părăsește Australia - ruby-1587902224.jpg

Articole de la același autor



Nava de croazieră Ruby Princess a plecat din Portul Kembla, New South Wales, după încheierea operațiunii comune pentru a facilita mișcarea și repatrierea membrilor echipajului în țările lor de origine.


Nava lovită de coronavirus a părăsit Portul Kembla în jurul orei 16.30 (ora locală) pe 23 aprilie, informează World Maritime News. 


După ce a acostat în Sydney luna trecută, cu 2.647 de pasageri și peste 1.000 de membri ai echipajului la bord, se presupune că nava de croazieră Ruby Princess a devenit cea mai mare sursă de COVID-19 din Australia.


Timp de câteva săptămâni, linia de croazieră din SUA, Princess Cruises, care deține și operează Ruby Princess, s-a străduit să repatrieze membrii echipajului de la bordul navei, pe motive pline de compasiune și umanitate.


"Poliția a colaborat strâns cu Poliția de Frontieră Australiană, Poliția Federală Australiană, NSW Health, Aspen Medical, Princess Cruises și cu oficialii guvernamentali din numeroase jurisdicții de peste mări pentru a asigura mișcarea în siguranță și eventuala întoarcere a membrilor echipajului în țările lor de origine," a declarat Poliția NSW.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1265 secunde