MUZEUL VETERANILOR, inaugurat la Centrul de Refacere și Recuperare al Veteranilor din Teatrele de Operații

297

Articole recomandate

În data de 24 iulie, secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, Marius Bălu, a participat la inaugurarea Muzeului Veteranilor, în aer liber, din curtea Centrului de Refacere și Recuperare al Veteranilor din Teatrele de Operații (C.R.R.V.) din localitatea Aninoasa, județul Dâmbovița. Inițiativa înființării Muzeului Veteranilor din cadrul Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani aparține Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.).

„Inaugurarea Muzeului ce le poartă numele reprezintă dovada recunoștinței și respectului nostru pentru cei care au pus mai presus de toate, patria, poporul și valorile naționale. Deschiderea acestui muzeu este un motiv de mândrie pentru Asociație, pentru cetățenii localității Aninoasa și pentru militarii Armatei României.

Am observat cu satisfacție, mândrie și bucurie rezultatele reale ale acestui proiect dedicat veteranilor. Cu acest prilej, doresc să adresez felicitările mele, domnului președinte și membrilor asociației pentru efortul susținut în realizarea lui; conștientizăm că, indiferent de factorii ce au îngreunat activitatea, fie de natură financiară sau administrativă, ați dat dovadă de perseverență și ați demonstrat tuturor, prin puterea exemplului că, orice este posibil atunci când există dorință și unitate” - a declarat secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului Marius Bălu, potrivit Gândirii Militarii Românești.

Sursa foto: Gândirea Militară Românească  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.515 secunde