Mulți au fost, puțini au rămas: doar patru candidați mai sunt în cursă pentru Protecția Animalelor

248
Mulți au fost, puțini au rămas: doar patru candidați mai sunt în cursă pentru Protecția Animalelor - posturiprotectia-1610983146.jpg

Articole de la același autor

Din zecile de persoane care și-au depus dosarele pentru a concura pentru un post în cadrul recent înființatului Birou de Protecția Animalelor, de la Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, după evaluarea dosarelor și proba sportivă au mai rămas în cursă… patru candidați! Posturile scoase la concurs au stârnit interesul multor doritori să se angajeze în Poliție. Drept urmare, după cum au subliniat și reprezentanții Poliției Române, concurența a fost una acerbă. Astfel, dacă la nivel național bătălia a fost de 16 candidați pe un loc, la nivelul Constanței, pe cele patru posturi – unul de ofițer, iar trei de agenți de poliție – s-au înscris 70 de candidați, ceea ce a făcut să concureze 17 candidați pe un post.

Prima evaluare, cea a dosarelor, a triat drastic din numărul candidaților, căci pentru proba sportivă au mai rămas pe listă doar 18 candidați. Iar vineri, 15 ianuarie, când a avut loc proba la București, la sediul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, organizatorii au avut surpriza să constate că aproape jumătate dintre candidați nu s-au prezentat. În urma probei au promovat doar patru candidați, care urmează să susțină proba scrisă, sâmbătă, 23 ianuarie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6451 secunde