Motorină confiscată de polițiștii de frontieră din județul Constanța

Joi, 07 Noiembrie 2019, 10:29
229
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au identificat un bărbat care transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 600 litri produs petrolier cu miros specific de motorină, fără documente justificative.


În data de 06.11.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit pentru control, la intrarea în localitatea Cernavodă, o autoutilitară, înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român B.N., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.


În urma controlului, în autoutilitară au fost descoperite trei recipiente încărcate cu produs petrolier, cu miros specific de motorină, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente justificative de proveniență.


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 600 litri de motorină, iar persoana în cauză este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.5944 secunde