Modificări aduse Codului Rutier. 70 km/h, limita de viteză pentru mașini în localități

1696
1
Modificări aduse Codului Rutier. 70 km/h, limita de viteză pentru mașini în localități - modificariaduse-1474041540.jpg

Articole de la același autor

În loc să se gândească la cons-truirea de drumuri și la o infrastructură mai solidă, parlamentarii se gândesc să mărească viteza în localitate, pentru fluidizarea traficului. Cam aceasta este logica unui senator PSD, care vrea să modifice limita vitezei de deplasare în localități. 


Codul Rutier ar putea suferi noi modificări, de această dată privind limita de viteză în localități. Senatorul PSD Sorin Bota a introdus un amendament la propunerea legislativă L187/2016, Lege Privind Codul Rutier, scrie dcnews.ro. 


Acesta se referă la viteza de circu-lație pe drumurile naționale în interiorul localităților care, conform amendamentului propus, va fi de 70 km/h pentru autoturisme și 60 km/h pentru celelalte categorii de autovehicule, urmând ca în zonele trecerilor de pietoni să existe restricții de viteză.


Conform motivării, acest lucru va conduce la creșterea fluidității tra-ficului pe drumurile aglomerate din România și reducerea timpilor de condus pentru șoferi, reducând astfel oboseala acestora.


Comentează știrea

romica
17 septembrie 2016
caruta pe sosea la 70km/h

Criminali in serie! Asta sunt capusele din parlament ! Nu sunt in stare sa dea o lege sa tina departe carutele de sosea ! Sa isi mareasca pensiile i-a dus capul , dar o lege sa nu mai moara oameni nevinovati pe sosele nu se poate!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Martie 2014
Stire din Eveniment : Codul Rutier nu va fi adoptat
Pagina a fost generata in 0.4884 secunde