MODA LIVE-URILOR PE FB face alte victime/ Un bărbat și-a transmis în direct tentativa de sinucidere

Marţi, 19 Iunie 2018, 10:38
770
Un bărbat de 30 de ani, aflat în stare de ebrietate, a încercat să se sinucidă după ce s-a certat cu soția. Bărbatul, care locuiește pe strada Ciurchi, din Tătărași, a consumat două sticle de whiskey în aproximativ cinci ore, după ce s-a certat cu soția sa pe tema copilului, și apoi a încercat să își pună capăt zilelor folosindu-se de cunoștințele medicale pe care le-a dobândit în urma unor cursuri. Acesta și-a introdus o flexulă într-o venă din antebraț pe care nu a sigilat-o și a lăsat-o să curgă aproximativ două ore.


Bărbatul a făcut o poză mâinii și a trimis-o, prin intermediul unei rețele de socializare, unui prieten aflat în Anglia, anunțându-l de intenție. Acesta a alertat familia, care a apelat la numărul de urgență. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție și un echipaj de prim ajutor (EPA). S-a constatat că bărbatul este conștient, dar în sprijin a fost chemat și un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), care a decis transportul la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iași.

"Pacientul a ajuns în UPU în urma unei tentative de sinucidere sub influența alcoolului prin introducerea unei flexule într-o venă din antebraț, pe care nu a sigilat-o, lăsând sângele să curgă timp de aproximativ două ore. În urma investigațiilor s-a constatat că pacientul este conștient, lipotimic (n.r. - pierdere a cunoștinței, leșin), palid, cu tensiunea arterială de 90/60, destul de scăzută, și prezintă urme de sânge", a menționat profesorul Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost trimis la Institutul de Psihiatrie "Socola" din Iași, scrie ziaruldeiasi.ro

 


Pagina a fost generata in 0.2924 secunde