X
X
Mai multe ştiri online:

MOBILIZARE DE FORȚE! O fetiță a dispărut după ce a plecat către un câmp unde cosea bunicul său și nu a mai revenit

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Septembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
FOTO: ziare.com
MOBILIZARE DE FORȚE! O fetiță a dispărut după ce a plecat către un câmp unde cosea bunicul său și nu a mai revenit - ploscaru54238100-1568441406.jpg
Polițiștii din Buzău au fost sesizați, vineri seară, despre dispariția unei fetițe de 8 ani și 10 luni din localitatea Bisoca. Copila a plecat la ora 17.00 către un câmp unde cosea bunicul său, aflat la 500 de metri de casă, și nu a mai revenit. Polițiștii cer ajutorul oamenilor pentru găsirea fetei.


Polițiștii din Buzău au fost sesizați, vineri seară, cu privire la faptul că Ploscaru Nicoleta, de 8 ani și 10 luni, din comuna Bisoca, a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locație situată la aproximativ 500 de metri și nu a revenit, scrie news.ro.

Citește și O mămică de 32 de ani din Dâmbovița, dispărută de acasă de o săptămână. Fiica ei, mesaj cutremurător. "Vrem să știm că este bine"

Fata ar fi pornit într-o zonă de fâneață, unde cosea bunicul său, însă trebuia să traverseze o porțiune de pădure pentru a ajunge la el.

Fata are o înălțime de 120 de centimetri, greutate 30 de kilograme, păr șaten, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, față ovală.

La momentul dispariției, fata era îmbrăcată cu un tricou de culoare albă, pantaloni negri lungi tip colant și pantofi sport, roșu cu negru.

"Persoanele care pot oferi informații despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție", au transmis polițiștii din Buzău.

La acest moment sunt angrenați în căutări aproximativ 60 de polițiști, 5 jandarmi, 9 pompieri, voluntari din partea familiei și paznici de vânătoare. De asemenea, sunt utilizați 2 câini de urmă.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31451 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3888 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1456 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1255 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6197 secunde