Moartea actorului Costin Mărculescu a zguduit lumea mondenă. "Nu l-am auzit să ia tratament"

514
Moartea actorului Costin Mărculescu a zguduit lumea mondenă.

Articole recomandate

Actorul și cântărețul Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuința sa, noaptea trecută. Trupul său a fost descoperit în cadă, în stare de putrefacție, după ce timp de trei zile nu a mai răspuns la telefon și nu a mai fost văzut de nimeni.

Buna sa prietenă, Mara Bănică spune că acesta avea probleme cu inima.

"Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia", a afirmat, la Antena 3, Mara Bănică.

Pe 29 iunie, Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani. Actorul a devenit cunoscut publicului în special pentru rolul din "Liceenii".

El a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate. A jucat împreună cu mai mulți actori că Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6133 secunde