Moarte suspectă în zona Tic Tac. Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul nouă

351

Articole de la același autor

Scene teribile, ieri dimineață, în zona Tic Tac din municipiul Con-stanța: locatarii unui bloc de pe strada Cișmelei au auzit un zgomot puternic, iar când au ieșit să vadă ce s-a întâmplat, au descoperit că un bărbat era inconștient, pe asfalt, lângă bloc, într-o baltă de sânge. Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, dar și un echipaj de la Secția 2 Poliție.

Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar fără succes. Oamenii legii au stabilit că victima, identificată ca fiind Constantin M., de 62 de ani, nu locuia în blocul respectiv, nici măcar în zona cu pricina. Mai mult, din primele cercetări, anchetatorii merg pe varianta sinuciderii.

Bărbatul, au susținut locatarii, ar fi urcat până la etajul nouă al blocului, ar fi ieșit pe balconașul aflat la capătul palierului și s-ar fi aruncat în gol.

Constănțeanul nu a lăsat niciun bilet de adio, prin care să-și justifice gestul extrem. De altfel, nici rudele contactate în cursul zilei de ieri de anchetatori nu și-au putut explica ce l-ar fi putut împinge pe bărbat la această decizie, bănuind însă că nu a putut depăși pierderea fratelui său, ce s-a stins din viață în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Sinucidere în județul Constanța
Pagina a fost generata in 0.9018 secunde