X
X
Mai multe ştiri online:

Moarte suspectă în Portul Constanța

Ştire online publicată Joi, 10 Octombrie 2019. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Polițiștii și inspectorii de muncă au demarat anchete pentru a stabili împrejurările în care s-a stins din viață un bărbat de 67 de ani, angajat al unei firme din incinta Portului Constanța, în timp ce se afla în orele de serviciu. 
Incidentul a avut loc în dimineața zilei de marți, 8 octombrie, în jurul orei 5,30. 


Bărbatul, Gheorghe M., angajat șofer în cadrul SC Mbx Trans Spedition SRL, în incinta terminalului SC CSCT SRL, a descărcat un container în terminalul de containere, a manevrat mașina încă zece metri în față și a oprit. Macaragiul de pe podul descărcător a observat mașina care staționa și a anunțat șeful de echipă. Șoferul a fost găsit, inconștient, la volan, astfel că a fost chemată de urgență o ambulanță. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar fără succes. 


Evenimentul este anchetat de oamenii legii, dar și de către ITM Constanța, având în vedere că s-a întâmplat în timpul programului de muncă. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2520 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1269 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3407 secunde