MOARTE RĂZBUNATĂ. Criminal ucis de familia victimei după eliberarea din închisoare

669
MOARTE RĂZBUNATĂ. Criminal ucis de familia victimei după eliberarea din închisoare - crima-1491282941.jpg

Articole recomandate

Doi frați eliberați din închisoare de puțin timp au fost atacați de rudele victimei lor. Unul dintre frați a fost ucis în bătaie. Agresorii nu au dat voie medicilor chemați la scandal să-i acorde primul ajutor victimei.


O veritabilă "vendetta" a avut loc în Podu Iloaiei, din Iași. Doi veri, proaspăt eliberați din pușcărie, unde au executat o pedeapsă pentru omor, au vrut să se răzbune pe familia denunțătorilor.


Cei doi foști pușcăriași, de etnie rromă, i-au căutat pe denunțători și, la casa acestora, s-a lăsat cu o bătaie ca în filmele de acțiune, fiind implicate peste 10 persoane, scrie ziaruldeiasi.ro.


O persoană, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce a fost călcată cu mașina și înjunghiată. Un echipaj SMURD, care trecea prin zonă, nu a fost lăsat să își continue traseul. Ca atare, la fața locului a fost chemată și Poliția.


Trupul neinsufletit al bărbatului ucis a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Agresorii au fost reținuți și prezentați astazi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași pentru audieri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.109 secunde