Mister în dispariția fetiței de 6 ani, din Ovidiu. Cum a fost găsită de bunică

1001
Mister în dispariția fetiței de 6 ani, din Ovidiu. Cum a fost găsită de bunică - fondfetitadisparuta227nov-1574895089.jpg

Articole de la același autor

Mai bine de 15 ore a fost căutată o fetiță de șase ani, dispărută de la locuința din orașul Ovidiu. Într-un final, micuța Denisa Cadrie Memet a fost găsită de bunică și de polițiști, la aproximativ 20 de metri de casă, învelită într-o pătură. 


Oamenii legii au fost alertați de familie, marți după-amiază, la ora 19.00. Nu mai știau nimic despre micuță de aproximativ o oră, de când ieșise din casă. Inițial, familia a crezut că fetița a mers la o vecină din apropiere, care a avut grijă de ea timp de doi ani, în perioada în care mama a fost plecată în Italia. Dar când nu au găsit-o la vecină și nici la alți prieteni, unde ar fi putut să meargă, au cerut sprijinul autorităților. În scurt timp, echipe de căutare, formate din polițiști, autorități locale, polițiști de frontieră și voluntari au luat la puricat orașul și împrejurimile. Inclusiv reprezentanții Primăriei Ovidiu au făcut un apel către cetățeni în căutare de voluntari care să ajute la căutări. Cazul putea să se transforme într-o tragedie, având în vedere temperaturile scăzute, cât și faptul că, potrivit sesizării inițiale a familiei, micuța a plecat de acasă îmbrăcată sumar, într-o bluziță subțire. Aproximativ 60 de persoane au verificat cotloanele din zona casei, la verificări fiind folosit și un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cât și camere cu termoviziune din dotarea Gărzii de Coastă. Toată noaptea au răscolit oamenii zona, dar fără succes. 


Ieri dis de dimineață, au reluat căutările. Într-un final, în jurul orei 10.00, după mai bine de 15 ore de la ora dispariției, micuța a fost găsită, vie și nevătămată. 


Aceasta a fost găsită la aproximativ 20 de metri de locuința părinților, având o pătură pe ea. Prima care a văzut-o a fost bunica, aceasta alertând polițiștii care erau în apropiere. Imediat, micuța a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, fiind transportată la spital, pentru a fi examinată medical, ulterior fiind consiliată și de un psiholog. "Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Se afla într-o stare bună de sănătate, dat fiind faptul că, potrivit primelor informații, și-ar fi petrecut noaptea afară, pe câmp", a afirmat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța. 
Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili, concret, în ce împrejurări a dispărut micuța și ce s-a întâmplat cu ea în perioada în care a fost de negăsit. La rândul lor, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța vor demara o anchetă socială cu privire la familia respectivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5785 secunde