Misiuni pe plajă. Jandarmii au dat amenzi de jumătate de milion de lei

174
Misiuni pe plajă. Jandarmii au dat amenzi de jumătate de milion de lei - misiunijandarmisursagmj-1595009120.jpg

Articole de la același autor

Este vară, iar românii au luat drumul spre litoral pentru a se bucura de zilele însorite pe plajă. Iar pentru ca aceștia să aibă parte de concedii fără incidente, militarii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" sunt în număr considerabil prin stațiuni.

Astfel, în primele două săptămâni ale lunii iulie, peste 200 de jandarmi au fost pe litoralul Mării Negre, în Constanța, Mamaia, Costinești și Vama Veche.

"În această perioadă, jandarmii au aplicat 1.298 sancțiuni contravenționale, dintre care 422 avertismente scrise și 876 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 426.150 lei", au precizat reprezentanții grupării.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate celor care se îndeletniceau cu comerțul ilegal cu produse de patiserie, fructe sau nelipsitul porumb fiert.

"Recomandăm turiștilor să nu cumpere produse alimentare din locuri neautorizate, comerciantul respectiv nu are posibilitatea să asigure condiții optime de transport, depozitare și comercializare și nu poate elibera bon de casă, cu care să justificați tranzacția comercială, care riscă să vă afecteze sănătatea", au subliniat jandarmii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6358 secunde