Misiune încheiată. Câte oi au fost salvate de pe nava eșuată la Midia

962
Misiune încheiată. Câte oi au fost salvate de pe nava eșuată la Midia - img20191124wa0014-1574977439.jpg

Articole de la același autor

254 de oi salvate împreună cu ISU, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) și Autoritatea Navală Română.

"Le mulțumim pentru o foarte bună colaborare.

Nu putem să nu ne gândim că, dacă statul s-ar fi mișcat mai repede, încă din prima zi a dezastrului, mult mai multe vieți puteau fi salvate.

Dar cele mai multe, mult mai multe, ar fi salvate dacă transportul de animale vii dinspre România s-ar interzice.

În cursul zilei de mâine, când ne vom mai liniști cu toții, o să împărtășim cu voi un filmuleț din care veți înțelege mai bine cât de grele au fost orele pe care le-am petrecut pe epavă, încercând să găsim supraviețuitorii într-o mulțime de cadavre. Am văzut suferință, cât un om obișnuit nu și-ar putea imagina vreodata.

Ce trebuie să înțelegem cu toții este că aceasta nu este o tragedie unică și regretabilă. Nu este o raritate. Milioane de animale trec zilnic prin chinuri și torturi îngrozitoare.. Am face bine să ne gândim la ele în fiecare clipă, nu doar atunci când se petrec dezastre ca acesta de la Midia.

Putem face fiecare câte puțin, începând de azi. La nivel individual și la nivel de stat. Cereți autorităților deschis și apăsat să interzică exportul de animale vii din România.

Vă mulțumim că ne-ați fost aproape în aceste zile de groaza. Misiunea noastră de a alina suferința ființelor nevinovate continuă.

Important: pe epavă nu a rămas nici o oaie în viață. Toate oile salvate sunt în siguranță acum. De îndată ce statutul lor juridic va fi lămurit și destinațiile lor finale hotărâte, vă vom anunța.

Ne puteți ajuta aici:

Asociatia ARCA - Animal Rescue and Care:

RON: IBAN: RO60 RZBR 0000 0600 1990 7787

EUR: IBAN: RO60 RZBR 0000 0600 1990 7788

(conturi deschise la Raiffeisen Bank)"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7939 secunde