Misiune de salvare de vieți: jandarmii constănțeni donează sânge!

Miercuri, 16 Septembrie 2020
119
Jandarmii constănțeni vin în sprijinul semenilor săi, într-o nouă misiune umanitară. Ieri și astăzi, zeci de militari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța s-au prezentat la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, pentru a dona sânge. De remarcat că aceasta este a treia acțiune umanitară, de donare de sânge, organizată în acest an.

„Jandarmii constănțeni sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată ne-am alăturat Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge. Și în anii precedenți, oamenii legii s-au implicat în activități umanitare, astfel încât la nivelul instituției acest gest a devenit o tradiție”, au afirmat reprezentanții IJJ Constanța.

„Prin aceste inițiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, dar și fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toți membrii comunității să se alăture prin voluntariat în astfel de acțiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Solidaritatea oamenilor se vede și prin fapte. Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!”, au adăugat aceștia. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3861 secunde