Durere fără margini!

Minorul aflat în moarte cerebrală, după ce a fost bătut pe stradă, a decedat

251
Minorul aflat în moarte cerebrală, după ce a fost bătut pe stradă, a decedat - baiatmangaliamort-1584050101.jpg

Articole de la același autor

Minorul bătut în stradă, la Mangalia, după o ceartă pe Facebook, s-a stins, ieri, în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după aproape o lună și jumătate în care a fost în moarte cerebrală. 


Andrei I., în vârstă de 14 ani, a murit, ieri, în jurul orei 10.30, potrivit apropiaților. Acesta a fost bătut, în după-amiaza zilei de 1 februarie, de un adolescent cu care avusese discuții în contradictoriu. 


"Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că la data de 1 februarie 2020, orele 13.30, în timp ce se afla pe b-dul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unor dispute anterioare, inculpatul minor S.D.M. i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore I.A.C., producându-i leziuni care i-au pus viața în pericol, prin hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unei fisuri de arteră vertebrală dreaptă, pronostic rezervat", au precizat anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 


"Inculpatul i-a aplicat victimei lovituri puternice cu pumnii, ceea ce a făcut victima să se dezechilibreze și să cadă, iar în cădere, inculpatul a continuat să îl lovească cu pumnii și picioarele, până când a rămas inconștientă la pământ, fapt ce a dus la tulburarea ordinii și liniștii publice în zona conflictului", au mai precizat procurorii. 


Încă din ziua respectivă, victima a ajuns în stare comatoasă la spital, aflându-se de atunci în moarte cerebrală. În tot acest timp, familia, apropiații, dar și oameni din lumea largă au sperat că adolescentul își va reveni. 


Între timp, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar la începutul lunii martie, magistrații au dispus anchetarea lui în arest la domiciliu. Având în vedere decesul victimei, încadrarea juridică a faptei urmează să fie schimbată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5519 secunde