Minor de 15 ani, lăsat fără telefon. Agresorul i l-a smuls și s-a făcut nevăzut

339
Minor de 15 ani, lăsat fără telefon. Agresorul i l-a smuls și s-a făcut nevăzut - politiarutieraactiunepietonizona-1553080161.jpg

Articole de la același autor

Urmare a comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă la data de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, care ar fi smuls telefonul unui minor, de 15 ani, în timp ce acesta se afla pe o stradă, din municipiul Constanța.


La data de 5 februarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a emis pe numele acestuia măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


În continuare, polițiștii Biroului Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor 1 și 3 Poliție, au extins cercetările în cauză, context în care au reținut în sarcina tânărului alte două infracțiuni de furt calificat și o tentativă la infracțiunea de furt calificat, fapte comise în intervalul 20 iulie 2018-26 februarie 2019. 


Astfel, la data de 19 martie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță, acesta fiind ulterior prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.


Tânărul a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0158 secunde