X
X
Mai multe ştiri online:

Ministrul Sănătății: Azi vom avea mai puține cazuri de coronavirus

Ştire online publicată Luni, 13 Iulie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul Sănătății a anunțat că luni vor fi raportate mai puține cazuri noi de coronavirus, din cauză că duminică s-au făcut mai puține recoltări. Nelu Tătaru afirmă că nu suntem "colaps medical" și acuză politicul că încearcă să beneficieze de pe urma epidemiei de coronavirus.


"Azi vom avea un număr mai mic de cazuri, pentru că au fost mai puține recoltări" în weekend, a declarat mnistrul Nelu Tătaru luni, în cadrul unei vizite la Spitalul Județean Galați.


El a mai precizat că numărul de teste va reveni la normal de luni și că "nu suntem în colaps medical", în ciuda numărului crescut de cazuri. Ministrul a mai spus că numărul de cazuri internate la ATI va da măsura gravității epidemiei, iar acest număr este în prezent relativ constant.


"Nu văd în acest moment un pericol pentru (revenirea la n.r.) starea de urgență", a mai spus Nelu Tătaru.


El acuză ingerința politicului în luarea deciziilor privind măsurile de relaxare.


"Ne-am grăbit să recomandăm politic anumite idei. O parte a eșicherului politic a ținut să acapareze o parte a avantajului creat" de evoluția bună a situației, a mai afirmat Nelu Tătaru


Ministrul a amintit că, din cauza înmulțirii numărului de cazuri, nu au fost măsuri de relaxare la 1 iulie.


"Măsurile de relaxare au fost asumate. Fiecare măsură de relaxare a mers cu o serie de norme de funcționare și desfășurare a acelei activități. Trebuia să avem măsuri de relaxare și la 1 iulie, nu s-a întamplat", a mai declarat ministrul.


Sursa: Digi24


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17137 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2847 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2484 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.481 secunde