Ministrul Justiției vrea două noi penitenciare

226
1
Ministrul Justiției vrea două noi penitenciare - robertcazanciuc-1423841680.jpg

Articole de la același autor

Problema suprapopulării din penitenciarele României trebuie rezolvată în perioada următoare, deficitul fiind de aproximativ zece mii de locuri, a afirmat ministrul Justiției, Robert Cazanciuc.


"Nu e ușor să spui că vrei să construiești penitenciare, în măsura în care este nevoie, la fel de mult, să construiești școli și spitale. Este foarte greu de pus în balanță, însă și acestea trebuie făcute. Investind în penitenciare, investești în siguranța publică. Dacă ai condiții normale în penitenciare, decente, riscul de a săvârși noi fapte când ieși de acolo este dovedit că e mult mai mic", a precizat ministrul Justiției.


Ministrul a mai declarat că pentru anul 2015 se încearcă demararea construcției a două noi penitenciare, cel mai probabil, în municipii reședință de județ, acolo unde acestea sunt amplasate în centrele orașelor, unde este aproape imposibil să dezvolți condiții decente, din cauza spațiului restrâns.



Comentează știrea

Luci
14 februarie 2015
....

Presupun ca se vor construi doua noi penitenciare de 5 stele, pentru alesi neamului. Actualele penitenciare nu sunt dotate cu pat matrimonial, jacuzi,..... Futui in gura sa-i fut de nenorociti lagăr de munca fortata, in mina sa ii bage sa sape tunelul la metrou.

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : S-a spânzurat în penitenciar
Pagina a fost generata in 2.5995 secunde