Ministrul Apărării, prezent la o importantă reuniune internațională

Vineri, 28 August 2020, 10:01
122
Ministrul Apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a participat, ieri, în cea de-a doua zi a vizitei la Berlin, la conferința statelor participante la Conceptul Națiunilor Cadru în format al miniștrilor apărării din statele membre ale grupării-cadru coordonate de Germania.

Subiectul central pe agenda activității a fost reprezentat de aprobarea Raportului de progres nr. 4 al Grupării de tip națiune-cadru coordonată de Germania (FNC), document ce reflectă evoluțiile înregistrate în cadrul inițiativei în perioada 2019-2020, precum și activitățile desfășurate pe cele două paliere ale inițiativei (constituirea de mari unități și domeniile de capabilități identificate în vederea intensificării cooperării), informează Biroul de presă al MApN.

Ministrul român al apărării naționale a reafirmat aprecierea față de eforturile Germaniei pentru implementarea inițiativei, precum și deschiderea României față de explorarea în continuare a oportunităților și avantajelor pe care initiativa le poate oferi eforturilor naționale de transformare, modernizare și adaptare a forțelor armate.

Pagina a fost generata in 0.3349 secunde