MINISTRUL APĂRĂRII: MAI MULȚI MILITARI ROMÂNI, ÎN TEATRELE DE OPERAȚII, LA SOLICITAREA NATO!

4707
MINISTRUL APĂRĂRII: MAI MULȚI MILITARI ROMÂNI, ÎN TEATRELE DE OPERAȚII, LA SOLICITAREA NATO! - 2eaa7a854bbe0ca588aa9cd22efdf4c1-1527833825.jpg

Articole recomandate

Statul Major al Apărării și MApN analizează posibilitatea creșterii efectivelor de militari din teatrele de operații începând de anul viitor, a anunțat joi seară, într-o emisiune la Antena 3, ministrul Apărării, Mihai Fifor.

Potrivit acestuia, suplimentarea numărului de militari din Afganistan și din alte zone de conflict are loc la solicitarea NATO.

"România este prezentă în Afganistan cu aproape 700 de militari. Vreau să vă fac o dezvăluire în premieră - în momentul de față NATO solicită țărilor membre să revizuiască efortul de participare în teatrele de operații și la momentul acesta în Statul Major al Apărării și în Ministerul Apărării analizăm posibilitatea creșterii numărului de militari pentru anul 2019", a precizat Fifor.

Ministrul a subliniat că o decizie finală pe această temă va fi adoptată de Parlamentul României și de Consiliul Suprem de Apărare a Țării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4693 secunde