X
X
Mai multe ştiri online:

Ministrul Apărării, dialog cu ambasadorul Olandei

Ştire online publicată Miercuri, 08 Ianuarie 2020. Autor: Sorin MIHALACHE
Ministrul Apărării naționale, Nicolae Ionel Ciucă, a avut, zilele trecute, o întrevedere cu ambasadorul Olandei la București, E.S. Roelof van Ees, în contextul contactelor periodice cu reprezentanți ai Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România. 
Vizita la sediul ministerului a diplomatului olandez a reprezentat un bun prilej de a discuta aspecte de interes comun privind cooperarea cu Olanda din perspectivă bilaterală, în context aliat, precum și al Uniunii Europene, în contextul Brexit, informează Biroul de presă al MApN. 


În cadrul discuțiilor, au fost evidențiate importanța dialogului strategic dintre România și Olanda, precum și perspectivele de intensificare a cooperării în domeniul apărării, ca elemente esențiale pentru securitatea și stabilitatea țării noastre și a regiunii din care România face parte, în actualul context de securitate. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2520 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1269 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2656 secunde