Ministru chemat la DNA, acuzat de relații neprincipiale cu un om de afaceri

205
Ministru chemat la DNA, acuzat de relații neprincipiale cu un om de afaceri - ddd-1580459061.jpg

Articole recomandate

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a fost prezent vineri dimineață la sediul DNA. Ministrul nu a fost chemat în vreo calitate oficială, nu este nici martor și nici vizat de vreo anchetă penală.

Potrivit Digi24, Ion Ștefan a stat la DNA, mai puțin de o oră, după un schimb dur de replici cu un fost secretar de stat din guvernul PSD, în platoul unei televiziuni. În discuția aprinsă care a avut loc joi seară între Ion Ștefan și Radu Cristescu este vorba despre o investiție în Satu Mare care a ridicat semne întrebare, iar fostul secretar de stat l-a acuzat pe Ion Ștefan că ar fi nereguli cu alocările pentru respectivul proiect. Cei doi politicieni s-au amenințat cu plângeri penale la DNA.

Ministrul Ion Ștefan a explicat vineri dimineață la Digi24 care a fost motivul vizitei sale la DNA. El a spus că a fost acuzat într-o emisiune că ar avea "relații neprincipiale" cu un om de afaceri din Satu Mare și l-a chemat pe Radu Cristescu, fost secretar de stat în guvernul Dăncilă, ca să aducă dovezi în acest sens pentru a lămuri lucrurile. "Sunt dispus să renunț la imunitate și să se facă lumină", a subliniat el. "Eu personal m-am prezentat din proprie inițiativă. Am spus aseară într-o emisiune că dimineață mă voi prezenta la ora 8 (...) pentru a mă pune la dispoziția organelor de anchetă și l-am invitat și pe domnul Dan (Radu Cristescu, n.red.) să ne întâlnim la DNA, să punem cărțile pe masă pentru a vedea care e situația. Eu sunt un ministru care nu pot fi acuzat și nu suport să fiu acuzat de corupție într-un fel sau altul", a spus Ion Ștefan, la Digi24.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0228 secunde