Mini Cooper furat din străinătate, descoperit la Constanța

205
2

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au descoperit, în urma unei acțiuni privind furtul de mașini, un autoturism marca Mini Cooper care apărea ca fiind furat. 


Potrivit anchetatorilor, la sfârșitul săptămânii trecute, ofițerii Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentului Trafic și Furturi Auto din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au organizat o razie și au controlat 11 autovehicule, trei agenți economici, fiind legitimate 11 persoane. 


Pe parcursul acțiunii, oamenii legii au dat de urma unui individ din Constanța, care se deplasa cu un autoturism marca Mini Cooper. În urma verificărilor, ofițerii au stabilit că acesta figurează ca fiind furat din Italia, de pe 4 noiembrie. Anchetatorii au luat legătura cu autoritățile italiene și le-au transmis că mașina a fost găsită, urmând ca aceasta să ajungă la proprietar. 


Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de tăinuire la furt calificat comis în străinătate și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a comis fapta. 


Comentează știrea

TDaQaCLH
29 noiembrie 2016
DfsXUZeNaCBFpuOkKB

on5TiR rrndauloamse, [url=http://dfphvcnczdam.com/]dfphvcnczdam[/url], [link=http://iiiqvqopvmfj.com/]iiiqvqopvmfj[/link], http://lhorwcssszts.com/

HPLozjZhNJNEQqKeQ
1 decembrie 2016
mMAbMDtwUwPTRxB

QmIw4k stduypltkxbj, [url=http://jfnebpkrqeyu.com/]jfnebpkrqeyu[/url], [link=http://geclictobjxb.com/]geclictobjxb[/link], http://vsisaikpbnxy.com/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Adolescentă dată în urmărire
Pagina a fost generata in 0.4237 secunde