Militarul care și-a înjunghiat mortal concubina într-un coafor, arestat preventiv

172
Militarul care și-a înjunghiat mortal concubina într-un coafor, arestat preventiv - tituuntitledproject1mpeg416x9781-1516818563.jpg

Articole recomandate

Plutonierul Florin Oprea, care și-a înjunghiat mortal concubina într-un coafor din Titu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Militar, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Oprea va fi dus în Arestul IPJ Dâmbovița.

Bărbatul și-a înjunghiat, marți, iubita în vârstă de 25 de ani cu care avea un copil, pe fondul geloziei. Femeia se afla în coafor când s-a întâmplat incidentul, a fost transportată la Spitalul Titu, dar a decedat. Imediat după ce a comis fapta, bărbatul a sunat la 112, apoi s-a dus la sediul Poliției Titu. Aici a fost audiat, după care a fost reținut pentru 24 de ore. Militarul și-a recunoscut fapta, spunând că îi pare rău, dar femeia avea mai multe aventuri.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au declarat pentru AGERPRES că tânăra nu făcuse vreo sesizare la Poliție că ar fi agresată.

Potrivit surselor citate, la Poliția Titu a fost înregistrată o plângere și întocmit un dosar penal pe numele lui Florin Oprea în 2011, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. Cel care ar fi depus plângerea era concubinul fostei soții a lui Oprea. Părțile s-au împăcat și s-a dispus neînceperea urmăririi penale în acel dosar, au explicat sursele din IPJ Dâmbovița

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4344 secunde